Öne Çıkanlar ticaret savaşı makine ithalatı çelik inşaat savaş haberleri

Bu haber kez okundu.

Çin, geri dönüştürülmüş bakır ve alüminyum ithalatına izin verecek yeni kurallar yayımladı.

Çin Ekoloji ve Çevre Bakanlığı (MEE), Çin'in tedarik ve sanayi rekabet gücünü artırmak için daha fazla geri dönüştürülmüş bakır ve alüminyum ithalatına izin verecek taslak kurallar yayımladı.

MEE, pazar görüşlerinin istendiği bir bildiride geri dönüştürülmüş bakır, bakır alaşımlı ham maddeler, geri dönüştürülmüş alüminyum ve alüminyum alaşımlı ham maddelerin artık katı atık olarak sınıflandırılmadığını ve kısıtlama olmaksızın ithal edilebileceğini açıkladı.

Dünyanın en büyük metal üreticisi ve tüketicisi, diğer ülkelerden gelen atık malzemeler için bir çöplük haline gelmekten kaçınırken enerji yoğun endüstrinin karbon emisyonunu düşürme çabalarının bir parçası olarak geri dönüştürülmüş metallerin kullanımını artırmanın yollarını arıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8