Öne Çıkanlar grev şantiyeden haberler proje haber bitcoin döviz serdar urfalılar

Bu haber kez okundu.

TALSAD DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ, CORPORATE SENSE YÜRÜTÜYOR

Ülkemiz alüminyum pazarının sağlıklı büyümesi ve gelişmesi, Türk Alüminyum sektörünün dünya ve bölge pazarlarındaki payının artması için çalışan, Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği (TALSAD), sahip olduğu gücü Corporate Sense liderliğinde gerçekleştirdiği Dijital Dönüşüm projesiyle geleceğe taşıyor.

Yeni ve ileri teknoloji uygulamalarının yaygınlaşması, çevre, insan sağlığı ve kalite alanında iyi uygulamaların çoğaltılması ve sürdürülebilirliğin sağlanması, sektörel bilgi, farkındalık ve veri kalitesinin geliştirilmesi konularına odaklanan TALSAD için hazırlanan Dijital Dönüşüm projesi, 3 ana fazdan oluşuyor.

TALSAD’ın Dijital Dönüşüm projesini, yazılım uygulamalarıyla şirketlerin tüm süreçlerini ve yönetsel faaliyetlerini uluslararası standartlara taşımasını, yönetimlerin etkinlik ve verimliliğinin artmasını sağlayan Corporate Sense Yazılım ve Danışmanlık A.Ş. yürütüyor.

Alüminyum endüstrisinin çatı kuruluşu TALSAD’ın belirleyici rolünün, Dijital Dönüşümle daha da ileriye taşınacağını dile getiren Corporate Sense Kurucu Ortağı ve CEO’su Mert DEMİRCİ, “Bizim işimiz, müşterilerimizin yönetmesi gereken tüm süreçler hakkında düşünmek, profesyonel deneyimlerimizi ve dijital yetkinliklerimizi kullanarak çözüm üretmektir. 3 faz halinde gerçekleştireceğimiz proje, TALSAD bünyesinde gerçek bir Dijital Dönüşümü ifade ediyor.” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Mert DEMİRCİ, “Birinci fazda yapacağımız çalışma, TALSAD’ın raporlarını, mobil tabanlı iş zekası uygulamaları üzerinden yönetim üyelerinin kullanımına açabilmesini sağlayacak. Bu çalışmada, Corporate Sense bünyesinde geliştirdiğimiz Trade Sense modülünü kullanacağız.” şeklinde konuştu.

Projenin ikinci fazını, dernek süreçlerinin dijital ortama taşınmasının oluşturacağını belirten Mert Demirci, “Üçüncü fazda ise, TALSAD’ın tüm dijital ürünlerini ve faaliyetlerini, web tabanlı portal uygulamaları ile üyelerinin bilgisine, kullanım ve entegrasyonuna açmasını sağlayacağız.” dedi.

TALSAD Dijital Dönüşüm projesini çok önemsediklerini belirten Erol METİN, “Bu proje ile Türkiye alüminyum sektörünü ilgilendiren, üreticilerimizin ve sektör kuruluşlarının iç ve dış pazarlara yönelik verileri dinamik bir ortamda ve her an hazır kullanılabilecek şekilde şirketlerimize sunacağız. Alüminyum sektöründe üretim, iç tüketim, İthalat ve ihracat kalemlerinden oluşan Pazar dengesini düzenli ve güvenilir bir şekilde takip edeceğimiz bir sistemi böylece kurmuş ve dijital ortama aktarmış olacağız. Böylelikle TALSAD Üyeleri iç ve dış pazarlardaki gelişmeleri anlık olarak gözlemleyebileceklerdir.” dedi.

TALSAD Dijital Dönüşüm projesinin birinci fazında, farklı veri kaynaklarından sağlanan veriler, Corporate Sense ‘in geliştirdiği yazılım teknolojileri sayesinde otomatik olarak çekiliyor. Derneğin rutin olarak hazırladığı raporların, dernek veri tabanına tek tuşla kaydedilmesi sağlanıyor. Bu şekilde, manüel rapor hazırlama süreçleri ortadan kaldırıldığı gibi, bireysel hataların da önüne geçilmiş oluyor.

Corporate Sense’in iş zekası uygulaması tarafından hazırlanan rapor formatları, TALSAD veri tabanında kaydedilen veriler üzerinden hazırlanan raporların her an ulaşılabilir ve güncel olmasını sağlıyor. Böylece kullanıcılar ve dernek yönetim kurulu, güncel sektör verilerine her an, her yerden erişebiliyor.

Corporate Sense liderliğinde yürütülen TALSAD Dijital Dönüşüm projesinin 1. Faz’ı tamamlanmış durumda.

Projenin ikinci faz kapsamındaki planlaması, derneğin tüm yönetsel süreçlerinin dijital ortama taşınmasını öngörüyor. Üye bilgilerinin Dernek Yönetim Sistemi ile kayıt altında tutulabilmesi, dernek etkinliklerinin kayıt altına alınabilmesi, yıllık faaliyet raporlarının otomatik üretilebilir hale gelmesi, üye başvurularının web sitesi üzerinden online olarak alınmasının sağlanması ve üyelik süreçlerinin sistem üzerinden yönetilebilir hale getirilmesi planlanıyor. İkinci faz kapsamında ayrıca, dernek tüzüğü, üye aidatlarının takibi, bütçe yönetimi ve üye ilişkileri yönetimi uygulamalarının alt yapısının hazır hale getirilmesi de hedefleniyor.

Günümüzde yeni teknolojiler sayesinde yönetimlerin tüm süreçleri aktif olarak takip edebilip yönetebilmeleri ve üyelerle etkin iletişim kurabilmeleri, derneklerin etkinliği kadar prestijine de olumlu etki yapıyor.

TALSAD Dijital Dönüşüm Projesinin üçüncü fazı, bu bağlamda, tüm üyelerin, derneğin hazırladığı raporlara, kendilerine ait aidat bilgilerine, firma bilgilerine, üye portali üzerinden erişebilmelerini, kendi bilgilerini güncelleyebilmelerini öngörüyor. Üyeler, bu şekilde derneğin tüm faaliyet ve duyurularından da haberdar olacaklar. Üyelerin dönemsel faaliyet verileri, online anketlerle güvenilir bir şekilde toplanacak ve dernek veri tabanına kaydedilebilecek. Böylelikle üye verileri kullanılarak otomatik rapor oluşumu imkanıyla zaman tasarrufu sağlanırken; bu sistem sayesinde tüm güncel verileri içeren raporlara online erişim sunulacak.

“Corporate Sense‘de yönetmekte zorlandığınız süreçleriniz hakkında düşünür, dijital yetkinliklerimizi  kullanarak çözeriz.”

Corporate Sense Hakkında

Corporate Sense Yazılım ve Danışmanlık A.Ş., kurumsallaşma hedefindeki firmaların yönetsel süreçlerinin kurumsallaştırılması, firmalara “best practice” uygulamalarının kazandırılması ve şirketlerin genellikle outsource ettikleri yazılım geliştirme, dijital süreçlerin tasarımı, kurumsal iletişim, pazarlama yönetimi, stratejik planlama ve kurumsal gelişim ihtiyaçlarının tümünü şirket stratejik hedefleri, şirket kültürü ve kurumsal kimliği ile bütünlük arz edecek şekilde planlanması ve yönetilmesi konusunda destek vermektedir.

Microsoft Dynamics 365 CRM tabanlı Corporate Sense uygulamaları ile geliştirilmiş yazılım uygulamaları sayesinde kurumsallaşma yolundaki şirketlerin tüm yönetsel faaliyetlerini uluslarası standartlarda en iyi uygulama örneklerini kurumlara uyarlayarak yönetimlerin etkinlik ve verimliliğini artırıyoruz.

Corporate Sense - Stratejik Planlama Yönetimi

Corp-Sense Stratejik Planlama Yönetimi temelini Prof. Robert Kaplan ve Dr. David Norton tarafından yaratılan ve Harvard Üniversitesi tarafından son 75 yılın en etkileyici yönetim fikri sayılan “Balanced Scorecard” metodolojisinden almaktadır.

Dört boyutta strateji haritası oluşturma, stratejilere bağlı hedefler belirleme, hedef metrikleri tanımlama, hedeflerin iş ailelerine dağıtılması, stratejik hedef ve amaçlara bağlı iş planları oluşturulması planların sorumlulara atanması ve takibi Corporate-Sense’in Stratejik Planlama Yönetimi sistemi ile kolaylıkla takip edilmektedir.

 Kaynak: aluart

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8