SERAMİK GİYDİRME CEPHE
BETONARMEDEN ALINAN RÖLEVEYE GÖRE BİNADAKİ GİRİNTİ ÇIKINTILARLA TÜM KATLARI KURTARACAK ŞEKİLDE BELİRLENEN CEPHE AÇILIM MESAFESİNE GÖRE ALÜMİNYUM BRAKET ÖLÇÜLERİ BELİRLENİR VE YİNE PROJEDE BELİRLENMİŞ AKS NOKTALARININ TOTAL STATİON İLE İŞARETLENMESİYLE ANKRAJ MONTAJI GÖMLEKLİ DÜBEL KULLANILARAK YAPILIR.
PROJEDE KULLANILACAK SİSTEM(KLİPSLİ, YAPIŞTIRMA) SEÇİLDİKTEN SONRA KULANILACAK T PROFİL BELİRLENEN NİVO KOTUNA GÖRE AKB TRAPEZ+YSB VİDA YARDIMI İLE MONTE EDİLİR. YAPIŞTIRMA SİSTEM İÇİN BELİRLENEN TAŞ EBATLARI VE NİVO KOTUNA GÖRE T PROFİLE YATAY, DÜŞEY DERZ PROFİLLERİ MONTE EDİLİR VE ÇİMENTO ESASLI GRANİT YAPIŞTIRMA HARCI İLE TAŞLARIN BELİRLENEN DERZ ARALIĞINA GÖRE MONTAJI TAMAMLANIR.
SERAMİK GİYDİRME CEPHE SİSTEMİNDE DERZ BOŞLUKLARINDAN OLUŞAN HAVA SİRKÜLASYONUNDAN DOLAYI BİNADA RUTUBET OLUŞMAZ. SERAMİK GİYDİRME CEPHEDE TAŞ YAPISINDAN KAYNAKLI OLARAK SERAMİĞİN LEKE TUTMAMASI, YÜZEY SERTLİĞİ VE KOMPOZİT CEPHELERDE GÖRÜLEN OKSİTLENME GİBİ ATMOSFERİK ETKİLENMELER GÖRÜLMEZ.
GENLEŞME VE SU EMME ÖZELLİKLERİ ISO 10545 STANDARTLARINA UYGUN OLUP FARKLI RENK VE EBATLARDA SERAMİK KULLANIMI İLE FARKLI CEPHE TASARIMLARINA İMKÂN VERMESİYLE PROJELERDE ÇOKÇA TERCİH EDİLMEKTEDİR
.